Explicația lui Charlize Theron privind rochiile purtate de către fiul său

De mult timp se speculează că Charlize Theron și-ar fi crescut fiul adoptat în vârstă de șapte ani ca pe o fată, acesta fiind văzut aproape întotdeauna purtând rochii, transmite stiridinmoldova.md.

De-a lungul timpului, fotografiile l-au surprins pe Jackson, fiul lui Charlize Theron, purtând fuste, rochii și având părul lung, împletit. Astfel, zvonurile au circulat că Charlize și-ar crește fiul ca pe o fată. Potrivit Daily Mail, Jackson ar fi, de fapt, fată și nu băiat.

„Da, am crezut că este băiat. Până s-a uitat în ochii mei când avea trei ani și mi-a spus: „Nu sunt băiat”. Așa că am două fiice frumoase pe care, la fel ca orice alt părinte, vreau să le protejez și să le văd că reușesc ce și-au propus”, ar fi declarat Charlize pentru Daily Mail. „Au fost născute cine sunt și exact acolo unde se regăsesc în timp ce se dezvoltă, exact cine vor să fie, nu este alegerea mea. Treaba mea ca părinte este să le iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce au nevoie pentru a fi cine vor să fie. Voi face tot ce-mi stă în putință ca fiicele mele să aibă acel drept și să fie protejate prin el„, a continuat actrița.

„O puteți învinui pe mama mea pentru că nu știu mai bine. Am crescut într-o țară în care oamenii trăiau cu adevăruri spuse pe jumătate și minciuni și nimeni nu spunea nimic direct, deschis; am fost crescută să nu fiu așa. Mama m-a învățat că trebuie să spui ceea ce gândești, trebuie să știi acest lucru, când viața se termină, ai fi trăit adevărul pe care îl simțeai confortabil și că nimic negativ nu poate veni din asta„, a adăugat Charlize Theron.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.