Leonardo DiCaprio apare într-un videoclip cu privire la schimbările climatice

Rapperul Lil Dicky a lansat un videoclip destinat să atragă atenţia publicului cu privire la schimbările climatice, Ariana Grande, Justin Bieber şi Leonardo DiCaprio fiind doar câteva nume care apar în video-ul animat de şapte minute, lansat înainte de Ziua Pământului, marcată pe 22 aprilie, transmite stiridinmoldova.md.

Ariana Grande şi-a împrumutat vocea unei zebre iar Justin Bieber unui babuin, în timp ce actorul Leonardo DiCaprio a apărut într-o versiune digitalizată a sa.

Ed Sheeran, Shawn Mendes şi Miley Cyrus şi-au împrumutat de asemenea vocile unor animale din videoclip.

Videoclipul începe cu o acţiune live pe străzile unui Los Angeles sufocat de căldură, înainte să se transforme într-o animaţie.

Un personaj animat reprezentându-l pe Lil Dicky apare apoi într-o varietate de medii naturale pe o melodie ce conţine versurile “iubim Pământul”.

Spre sfârşitul videoclipului, DiCaprio îşi împrumută vocea versiunii sale digitalizate şi apare pe o navă de pasageri asemănătoare Titanicului.

Realizatorii cântecului lucrează cu fundaţia Leonardo DiCaprio (LDF) pentru a se asigura că o parte din profit va fi destinată organizaţiilor care luptă împotriva schimbărilor climatice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.