Dodon susţine că nu este un show-men ca să meargă la dezbateri cu Andrei Năstase, dar nici nu vede rostul unor asemenea confruntări publice

Preşedintele Igor Dodon susţine că nu este un show-men ca să meargă la dezbateri cu Andrei Năstase, dar nici nu vede rostul unor asemenea confruntări publice. Şeful statului a făcut această declaraţie după ce ieri, într-o postare pe Facebook, liderul PPDA l-a invitat la o dezbatere publică, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ziarulnational.md.

„Vrea show, să-și caute show-men, președintele nu e show-men. Acestea dezbatere nu sunt altceva decât un show. Dacă tare le vrea, ar trebui mai întâi sa o întrebe pe Maia Sandu dacă ii da voie să invite președintele la dezbateri și urma sa lanseze invitații”, a declarat Dodon, citat de deschide.md.

De menţionat că Andrei Năstase l-a invitat pe șeful statului la o dezbatere televizată unde Dodon să explice de ce cochetează cu PDM-ul și de ce nu începe la modul serios deoligarhizarea statului și scoaterea din captivitate a instituțiilor statului.

Potrivit lui Năstase, toate declarațiile lui Dodon urmăresc să zădărnicească orice dialog dintre ACUM și PSRM. Reacția liderului PPDA vine după ce joi seara, Dodon a declarat că Năstase nu va deține funcția de speaker și să nu-și facă speranțe în acest sens.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.