Eveniment pentru Taraclia: un important proiect de infrastructură a fost realizat cu sprijinul echipei lui Ilan Șor

Sărbătorile de iarnă au adus locuitorilor din Taraclia un cadou frumos din partea administrației locale și a echipei lui Ilan Șor. Strada Ceaikovski, pe care câteva generații au mers prin gropi, praf și noroi, a fost reparată și asfaltată.

Bucuria a fost dublă, deoarece în apropiere a fost amenajat un loc de joacă cu leagăne, tobogan și o groapă cu nisip pentru cei mai mici, iar în perimetrul acestei zone – instalate bănci și coșuri de gunoi.

La ceremonia de inaugurare a străzii după marea renovare au participat primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, viceprimarul Marta Kemenchedji și deputatul Vadim Fotescu. Omul de afaceri și filantropul Ilan Șor, care a sprijinit administrația locală în procesul de renovare a străzii Ciaikovski, a transmis un mesaj locuitorilor orașului.

Primarul Veaceslav Lupu a mulțumit echipei lui Ilan Șor pentru susținere. El i-a asigurat pe locuitorii orașului că, datorită colaborării fructuoase cu echipa lui Ilan Șor, transformările minunate în Taraclia vor continua.

“Astăzi locuitorii noștri au o zi fericită! Am reușit să rezolvăm o problemă veche – după ani de așteptare, strada Ciaikovski a revenit la viață. Ne bucurăm că locuitorii Taracliei au, în sfârșit, o stradă modernă și sigură. Suntem mândri de această realizare, care nu ar fi fost posibilă fără sprijinul echipei lui Ilan Șor”, a declarat Viaceslav Lupov.

Viceprimarul Marta Kemenchedji a împărtășit bucuria îmbunătățirii infrastructurii cu cetățenii, menționând că aceasta va crea condiții pentru dezvoltarea economică a Taracliei.

“Datorită echipei noastre sârguincioase și susțineri lui Ilan Șor, am reușit să ducem acest proiect până la capăt. Noi nu doar am rezolvat problema noroiului și a bălților, dar am transformat strada într-un obiect de infrastructură modern. Acesta este încă un pas important pentru dezvoltarea orașului nostru”, a declarat Marta Kemenchedji.

Deputatul Vadim Fotescu a apreciat calitatea și importanța proiectului de infrastructură, și a mulțumit locuitorilor din Taraclia pentru încrederea acordată echipei lui Ilan Șor.

“Sunt fericit să văd rezultatele excelente ale muncii echipei noastre în Taraclia. Acesta este un proiect foarte necesar pentru locuitorii orașului. Strada modernizată nu doar oferă confort și siguranță pietonilor și șoferilor, dar contribuie și la îmbunătățirea calității vieții”, a subliniat Vadim Fotescu.

Omul de afaceri și filantropul Ilan Șor a adresat, de asemenea, felicitări locuitorilor din Taraclia.

“Mă bucur să sărbătoresc împreună cu dumneavoastră finalizarea acestui proiect. Această realizare a fost posibilă datorită cooperării eficiente cu autoritățile locale și a sprijinului dumneavoastră. Vreau să vă asigur că, eu și echipa mea suntem hotărâți să lucrăm la dezvoltarea orașului Taraclia după modelul municipiului Orhei. Ne dorim, sincer, să vă oferim un mediu de trai mai bun și o infrastructură modernă”, a declarat Ilan Șor.

Cu ocazia deschiderii străzii Ceaikovski, pentru locuitori a fost pregătit un program de sărbătoare cu participarea animatorilor veseli, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, care au creat o atmosferă magică și de neuitat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.