Bucurie fără margini pentru mai mulți copii din Orhei: micuții au primit daruri din partea lui Moș Crăciun – Ilan Șor

Echipa lui Ilan Șor continuă să îndeplinească dorințele de sărbători ale copiilor din Moldova. În ajunul Anului Nou pe stil vechi, mulți micuți din Orhei au primit cadouri din partea filantropului și omului de afaceri, în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”. La repartizarea cadourilor au participat Tatiana Cociu și Cristina Cojocari. Cei mici au fost copleșiți de emoții.

De sărbători, fiecare copil are dreptul la un miracol. Tocmai de aceea Ilan Șor are grijă ca nimeni să nu rămână lipsit de atenție în această perioadă frumoasă a anului.

Multe familii din municipiul Orhei au avut un motiv de bucurie! În ajunul Anului Nou pe stil vechi, Ilan Șor le-a dăruit un sac de cadouri. LEGO, păpuși, laptop-uri, mașini, proiector video și multe dulciuri, în cadrul proiectului “Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor” nicio dorință nu rămâne neîndeplinită.

„Pentru mine este o bucurie imensă și o onoare să vă transmit cadourile pe care le-ați cerut. Echipa noastră se străduie să susțină generația în creștere, pentru că ea va construi viitorul țării noastre. De aceea, cu mare drag am venit la Dumneavoastră ca să vă dăruim zâmbete și să vă îndeplinim dorințele”, a spus Tatiana Cociu.

„Nu pot să descriu prin cuvinte satisfacția pe care o trăiesc atunci când văd bucuria pe fețele acestor copii. Îi mulțumim liderului nostru Ilan Șor pentru acest proiect fabulos”, a remarcat Cristina Cojocari.

Acțiunile au fost desfășurate în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”. Acesta a fost inițiat cu scopul de a îndeplini dorințele copiilor din Moldova. Peste o mie de copii din țara noastră i-au expediat scrisori lui Ilan Șor cu rugămintea de a le realiza visele.

Ilan Șor a lansat acest proiect unic în ajunul Anului Nou, ca să-i susțină pe copiii din Republica Moldova. El a decis să devină pentru ei un adevărat Moș Crăciun, care îndeplinește dorințe și vise. Copiii și părinții lor au putut să expedieze scrisori până pe 5 ianuarie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.