Eu consider că asta tot e show! Ce spune Andrei Donică despre promisiunile PAS

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu a făcut recent un apel la moldovenii cu experiență din diverse domenii să se înscrie pe o platformă pentru a putea fi ulterior contactați și implicați în procesul de guvernare a țării.

„Noi ne dorim să numim cât mai curând un Guvern profesionist și eficient. Facem apel la oamenii cu experiență în guvernare, management, relații internaționale, drept să apeleze la PAS dacă pot să se implice procesul de transformare a țării. Dacă vor să ajute, însă nu pot, îi îndemnăm să se implice de la distanță, cu expertiză, experiență în proiecte și lucrurile valoroase pe care le vom demara. Vă puteți înregistra pe platforma diasporaconnect.md, dacă sunteți în diaspora, pentru ca noi să vă găsim mai ușor în funcție de profesia dumneavoastră și să vă putem implica în procesele de guvernare”, a declarat președintele interimar al PAS, Igor Grosu.

Totuși, ideea lansată de PAS a fost văzută sceptic de către mai mulți analiști și politicieni, printre care și Andrei Donică, liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”, care a ținut să catalogheze apelul formațiunii pro-prezidențiale ca fiind un show, la fel ca și filtrele Președintelui Maia Sandu.

„Eu consider că asta tot e show. Credeți-mă că acolo o să fie filtrele Maiei Sandu și a lui toți politicienii ăștia, cu toate partidele astea au demonstrat că asta tot e show”, a comentat Donică în timpul unei emisiuni de la TV8.

În același timp, politicianul a specificat că un show politic a fost și concursul pentru ocuparea funcției de Procuror General, organizat anterior de Ministerul Justiției.


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.