Ministrul de Interne îl acuză pe Litvinenco de Fake News

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, îl acuză pe deputatul PAS Sergiu Litvinenco de răspândirea unor informații false.

“Deputatul Sergiu Litvinenco a ieșit cu declarații, bazate pe o sursă anonimă, afirmând că după alegeri în Ministerul Afacerilor Interne s-ar face angajări masive. Vreau personal să infirm acest fals și să atrag atenția instituțiilor mass-media despre riscul tirajării unei informații care nu corespunde realității.

Echipa MAI, pe care am onoarea să o conduc, o pot spune ferm că este una profesionistă și integră, iar fiecare angajat își îndeplinește sarcinile onest. Roadele specialiștilor nu s-au lăsat așteptate. Am depolitizat la maxim instituția, am reușit să păstrăm în toate subdiviziunile profesioniștii valoroși, am majorat salariul polițiștilor cu 10%, peste 4700 de subofițeri obținând o majorare cu circa 1000 de lei”, a scris Voica pe Facebook.

Ministrul de interne a avut un mesaj și pentru succesorul său.

“Vreau să urez fiecărui viitor ministru o viziune strategică pe termen lung, bazată pe dezvoltarea unei echipe care poate să-și dezvolte aptitudinile profesioniste doar în timp, devenind cel mai de preț patrimoniu al oricărei instituții”, a mai spus Pavel Voicu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.