Efrosinia Grețu ar fi fost șantajată, pentru ca să părăsească PDM

Efrosinia Grețu, este ultimul deputat care a trecut de la PD la Pro-Moldova. Posibil că la luarea deciziei un rol important l-a jucat nu atât trecutul său profesional de pedagog, cât acel al membrilor familiei sale, implicați într-un scandal destul de rușinos, cu care aleasa poporului ar fi putut fi șantajată, scrie scheme.md.

Potrivit sursei, la data de 23.09.2014 oamenii legii au pornit o cauză penală pentru acțiuni violente cu caracter sexual, dar și pentru acțiuni perverse. Totul s-a întâmplat după ce a fost înregistrată plângerea unui bărbat care susținea că persoane necunoscute prin intermediul rețelei de socializare „Odnoklassniki.ru” au purtat discuții cu caracter obscen şi indecent cu feciorul său minor în vârstă de 15 ani.

În urma măsurilor întreprinse, a fost stabilit că utilizatorul profilului în cauză din rețeaua de socializare „Odnoklassniki.ru” este un bărbat de 21 de ani (la acel moment), care activează în cadrul Consiliului Raional Leova. Suspectul s-a dovedit fiul deputatului transfug Efrosinia Grețu. După ce la data de 05.08.2015 au fost desfășurate percheziții la domiciliul și locul de muncă din or. Leova a suspectului, au fost ridicate sisteme informatice utilizate de către acesta.

La data de 01.09.2015 oamenii legii au expediat cauza penală către procuror cu propunerea de transmitere în judecată. „Se pare însă că Grețu și-a rezolvat problema, cazul fiind mușamalizat, pentru că potrivit informațiilor obținute de scheme.md cauza penală a fost suspendată”, mai scriu jurnaliștii de la scheme.md.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.