DOC // Maia Sandu confirmă încălcarea jurămintelor electorale, nu acceptă condiţiile PSRM privind formarea unei majorităţi Parlamentare

Maia Sandu a confirmat şi astăzi încălcarea angajamentului semnat, înaintea alegerilor din 24 februarie, de candidații blocului electoral ACUM de a nu colabora în niciun fel cu socialiștii. Liderii binomului PAS-PPDA au declarat astăzi că nu acceptă condiţiile PSRM privind formarea unei majorităţi Parlamentare, dar ar fi gata să voteze împreună anumite proiecte, care vor fi discutate până în data de 25 aprilie, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

Amintim că în angajamentul semnat în data de 21 februarie, viitorii aleși ai PAS și PPDA jurau că vor depune mandatele de deputat dacă vor intra în coaliții formale sau informale cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor.

„Mă angajez în fața poporului Republicii Moldova să nu particip la crearea unei coaliții formale sau informale cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni prooligarhice și antieuropene în caz dacă acestea intră în Parlament”, se conținea în angajamentul semnat în data de 21 februarie.

Acord de Confidentialitate … by on Scribd

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.