Alaiba, consideră că nu este posibilă niciun fel de discuţie între blocul politic ACUM cu Partidul Socialiştilor

Ca şi şefa sa de partid, Maia Sandu, deputatul PAS Dumitru Alaiba, consideră că nu este posibilă niciun fel de discuţie între blocul politic ACUM cu Partidul Socialiştilor. În opinia lui Alaiba, exprimată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, există probabilitatea ca PSRM să încalce înţelegerile, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

„Este marea dorință a socialiștilor, dar asta nu este posibil. Nu este posibilă nicio discuție, nicio negociere la moment, pentru că noi nu avem certitudinea că pornind în luptă alături de PSRM nu vom fi abandonați pe câmpul de luptă”, a spus Dumitru Alaiba.

Amintim că, anterior, lidera PAS, Maia Sandu, l-a contrazis pe colegul său de la PPDA, Andrei Năstase, susținând că blocul politic ACUM ar trebui să sisteze orice discuții cu exponenții PSRM, privind o eventuală cooperare în Parlament. Maia Sandu a făcut această declarație în cadrul emisiunii În Profunzime, de la postul de televiziune Pro Tv Chișinău.

«Nu văd despre ce putem discuta, deoarece în continuare vorbim despre lucruri diferite. Ei vorbesc despre o coaliție majoritară și încearcă să facă abstracție de faptul că suntem în lumi diferite, iar noi vorbim despre o luptă pe o perioadă limitată împotriva regimului», a declarat Maia Sandu.

În schimb, liderul PPDA, Andrei Năstase, consideră că blocul politic ACUM trebuie să continue discuțiile cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, chiar dacă această formațiune a declarat că nu susține ideea unui Guvern minoritar.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.