O cafenea deschisă de o moldoveancă în Manchester a devenit foarte populară

Deschisă anul trecut, cafeneaua ,,Amico Cafe” din Marea Britanie, se regăsește într-un top 10 al cafenelelor care merită vizitate în Manchester, potrivit presei britanice, transmite stiridinmoldova.md.

În multe servicii online, locația moldovencei noastre este recomandată de alți vizitatori. „Situată în zona Greater Manchester, Amico Cafe este un loc preferat al locuitorilor din Bolton. Meniul variat, personalul prietenos și împrejurimile confortabile îi fac pe localnici să vină întotdeauna aici”, scrie ukcoffeeweek.com, care a creat topul.

Cafeaua are un rating excelent și pe tripadvisor.ro. În februarie 2019, Amico Cafe a împinit un an de la deschidere. Acest lucru a fost scris pe site-ul orașului Bolton. „Meniul unei cafenele din centrul orasului Bolton nu a fost astăzi lipsit de prăjituri dulci, și asta pentru că instituția a împlinit un an. ,,Amico Cafe” pe Strada Corporate, lângă Market Place, este întruchiparea visului unei femei.

Anastasia Rotaru, în vârstă de 31 de ani, a crescut în satul Dubăsarii Vechi din Moldova, și a decis să emigreze în Marea Britanie la vârsta de 27 de ani pentru a-și îndeplini visul – să deschidă o cafenea scrie în articol.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.