Deputatul poreclit pe internet „narcomanul” Alaiba, a ajuns din nou de râsul internauților! Cei i se recomandă să caute în birou

Internauții îl iau este picior pe deputatul PAS Dumitru Alaiba, după ce a postat, pe Facebook, imagini din biroul său de ales al poporului. „Amplasarea foarte bună și avantajoasă, scaune moi, frigider, safeu”, sunt lucrurile pe care le-a prezentat Alaiba, precizând că în birou sunt lucruri care nu ar fi neapărat necesare, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Reacția internauților la postarea lui Dumitru Alaiba nu s-a lăsat așteptată. „Potrivit secretariatului Parlamentului, în cabinetul lui Alaiba va fi instalat și un burbuleator de top, dar și un vazon cu iarbă veselă”, a scris bloggerul Corneliu Gandrabur.

„Dacă Alaiba a rămas atât de surprins de biroul său de deputat, atunci ce reacție era să aibă dacă întra în celula lui Filat?”, s-a întreabt și Roman Leșan, care a postat și imagini din celula fostului premier.

„Așa se revoltă de parcă pe la Guvern când stătea lucra în o butcă și ședea pe o cufaică plină de păduchi. Normale birouri, nimic lux, chiar sunt simple și absolut nimic ieșit din comun. La Guvern chiar sunt mai luxoase”, a scris și internautul Nicolai Rijcov

„Dumitru Alaiba a făcut recent un video din cabinenul lui din Parlament și spune că nu-l merită, mai ales deputațiii care nu fac nimic. Dumitru te rog spunei asta colegei tale, doamnei Maria Ciobanu are 8 ani de când e deputat și doar 2 proiecte legislative….. de râsul curcilor, cum spune Chirtoacă”, a scris și Alexei Gîndea.

„Alaiba în cabinet: Scaun, safeu, masă… Dar unde e Seringa? Bongul? Sticla? Nimic condiții pentru mine…”, scrie și Ion Munteanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.