Charlotte Casiraghi s-a căsătorit cu producătorul de film Dimitri Rassam

Charlotte Casiraghi s-a căsătorit cu producătorul de film Dimitri Rassam, sâmbăta trecută, în Monaco, transmite stiridinmoldova.md.

Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam au împreună un fiu în vârstă de șapte luni, Balthazar, amândoi având încă un copil din relații anterioare. Toți cei trei copii ai lor au fost prezenți la nunta de sâmbăta trecută. Charlotte este fiica lui Caroline, Prințesa de Hanover, adică nepoata lui Grace Kelly.

Charlotte și Dimitri s-au căsătorit la Palatul Princiar din Monaco, unde Grace Kelly s-a căsătorit cu Prințul Rainier al III-lea de Monaco, în 1956. Pentru această ocazie, Charlotte a purtat o rochie scurtă, semnată Saint Laurent și creată de Anthony Vaccarello, având o broderie argintie, cu adevărat specială, și trei funde încorporate în partea din față. Cea de-a doua rochie de mireasă a lui Charlotte a fost semnată de casa de modă Chanel, iar mirele a purtat un costum alb.

Potrivit publicației Brides, petrecerea a avut loc la Monte Carlo Beach Hotel. O sursă le-a spus celor de la People că Rassam și Casiraghi se cunosc de mult timp, explicând că cei doi au avut o relație de prietenie ani la rând, înainte să dezvolte sentimente puternice unul pentru celălalt. Se pare că „dragostea a înflorit” când s-au reîntâlnit de Crăciun, în 2016, în Paris.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.