Jazmin Grace Grimaldi, fiica Prințului Albert de Monaco va juca în serialul „The Marvelous Mrs. Maisel”

Jazmin Grace Grimaldi, fiica Prințului Albert de Monaco, a primit un rol în următorul sezon al serialului „The Marvelous Mrs. Maisel”, transmite stiridinmoldova.md.

Jazmin Grace Grimaldi își dezvoltă încet cariera în actorie, primind de-a lungul timpului mici roluri în diverse proiecte. Recent, fiica Prințului Albert de Monaco a postat pe Instagram o fotografie de pe platourile de filmare ale serialului „The Marvelous Mrs. Maisel”, alături de cuvintele: „Și am încheiat… deocamdată. Mulțumesc pentru o primă experiență minunată.” Ulterior, imaginea a fost ștearsă de pe rețeaua socială, motivul fiind necunoscut. Deși nu a dezvăluit rolul pe care l-a interpretat în show-ul de comedie, Jazmin le-a spus celor de la Page Six că s-a distrat de minune la filmări.

Tamara Rotolo, mama lui Jazmin, a avut o scurtă relație cu Prințul Albert când se aflau pe Coasta de Azur, în 1991. Tamara și-a crescut fiica în California, aceasta întâlnindu-și tatăl de abia la vârsta de 11 ani. Prințul Albert de Monaco a confirmat paternitatea în 2006, iar în prezent, cei doi au o relație foarte apropiată.

Jazmin Grace Grimaldi este, de asemenea, nepoata lui Grace Kelly, care a fost căsătorită cu tatăl Prințului Albert, Prințul Rainier de Monaco. Jazmin a postat o fotografie alături de Grace Kelly și cealaltă bunică a ei, Jean, scriind: „În lumina recentei mele cariere de actriță, nu am putut să nu mă gândesc la trecut și să mă inspir de la bunicile mele minunate Grace și Jean! Mi-e dor de voi și vă iubesc!”. (Kelly a murit cu zece ani înainte ca Jazmin să se nască).”

Deși este apropiată de verișoara ei, Pauline Ducruet, fiica Prințesei Stéphanie de Monaco, care locuiește în New York, este necunoscut încă dacă Jazmin a fost prezentă la nunta lui Charlotte Casiraghi cu producătorul Dimitri Rassam, de sâmbăta trecută.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.