Priyanka Chopra vorbește deschis despre prietenia ei cu Meghan Markle

După unele știri apărute recent în presă, conform cărora Priyanka Chopra ar fi vizitat-o pe Meghan Markle pentru a-i cunoaște băiețelul, actrița a vorbit cu The Sunday Times despre cum este în realitate Ducesa de Sussex. Priyanka Chopra a mai vorbit și despre rasismul cu care Meghan s-a confruntat încă de la începutul relației cu Prințul Harry, transmite stiridinmoldova.md.

Întrebată dacă ea consideră că toate criticile aduse în mod constant la adresa Ducesei au legături cu rasismul, Chopra a răspuns: „Bineînțeles că au legătură cu rasismul, este un motiv evident. Însă frumusețea lui Meg stă în faptul că a mai trecut prin toate astea. Mulți oameni au început să o cunoască după ce a început relația cu Harry, însă eu o cunoașteam cu mult timp înainte și este exact aceeași persoană”.

Mai mult chiar, Chopra a ținut să sublinieze faptul că Meghan se folosește de poziția ei pentru a vorbi despre problemele care i-au fost întotdeauna apropiate inimii ei. „Acum că are o platformă adevărată, ea vorbește despre aceleași lucruri despre care a discutat mereu. Am petrecut ore întregi discutând despre diferența pe care influența și dialogul le pot face în lumea aceasta, așa că ceea ce vedeți este ea, Meghan autentică”.

În ceea ce privește modul în care Meghan este tratată în presa britanică, Chopra a subliniat: „Am văzut toate acele lucruri și este cu adevărat nefericit. Însă, dacă este cineva care poate face față acestor lucruri, Meghan este persoana aceea”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.