Câinii latră, caravana trece: Echipa lui Ilan Șor continuă să modernizeze Orheiul: strada Iachir a devenit mai confortabilă și mai sigură după reparație capitală

Unul dintre ultimele proiecte de infrastructură din sectorul Nordic al municipiului Orhei a fost finalizat cu succes! Vorbim despre strada Ion Iachir, care a fost totalmente reabilitată. Mai exact, a fost extinsă de două ori, pentru a evita ambuteiajele. Pentru siguranța pietonilor – amenajate trotuare și create marcaje rutiere. Strada a fost inaugurată festiv.

“Acest proiect reprezintă o contribuție importantă la dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii sectorului Nordic. Modernizată, strada Iachir va facilita traficul rutier, și va crește siguranța pietonilor și a șoferilor. De asemenea, va crește calitatea vieții celor care locuiesc în zonă. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea de care ați dat dovadă. De asemenea, mulțumesc primarului de onoare al municipiului Orhei Ilan Șor pentru susținere. Fac un apel către șoferi: să nu mergeți cu viteză mare pe stradă sau prin curți. Nu uitați de copii, care se plimbă pe aici cu bicicletele și trotinetele. Respectați limita de viteză și șofați cu vigilență”, a declarat fostul primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, la evenimentul de inaugurare.

Ilan Șor a menționat că proiectele de infrastructură realizate în sectorul Nordic simbolizează progresul, și că reprezintă doar începutul unui viitor prosper.

“O stradă nouă nu înseamnă doar asfalt și trotuare. Aceasta este o investiție în calitatea vieții și în viitorul Dumneavoastră. Noi tindem să facem nu doar drumuri bune, dar să creăm și confort pentru Dumneavoastră. Noi creăm un spațiu unde oamenii au posibilitatea să se întâlnească, să-și împărtășească emoțiile și impresiile. Aceasta contribuie la cultivarea solidarității în comunitate. Așa că, haideți să sărbătorim nu doar strada nouă, dar și progresul comun, a subliniat Ilan Șor.

Inginerul-șef al întreprinderii locativ-comunale Orhei, Nicanor Pulbere, a mulțumit muncitorilor pentru lucrările calitative efectuate, iar orheienilor – pentru răbdare și înțelegere.

“Acest proces a creat multe incomodități, dar acum Dumneavoastră vă bucurați de confort și siguranță atât în curțile blocurilor unde locuiți, dar și pe această stradă. Atunci când am reconstruit acest drum, ne-am gândit și la creșterea securității rutiere. Mulțumesc muncitorilor, și sper că noua stradă Iachir va îmbunătăți calitatea vieții Dumneavoastră”, a menționat Nicanor Pulbere.

Locuitorii de pe strada Ion Iachir au mulțumit echipei lui Ilan Șor pentru eforturile de modernizare a sectorului Nordic.

“Suntem foarte mulțumiți. Ne bucurăm că strada este mai largă și netedă. Asta înseamnă mai mult spațiu pentru mașinile personale și pentru transportul public. Ne deplasăm rapid și în siguranță acum. Și, evident, pentru copii este mai ușor”, au spus un grup de locatari. 

“Nu doar strada Ion Iachir, dar întreg sectorul Nordic arată frumos. Mulțumim primăriei pentru că a investit în reparația curților și străzilor, deoarece prin asta a demonstrat că îi pasă de nevoile și problemele noastre, și că depun efort pentru a îmbunătăți calitatea vieții noastre”, a remarcat o femeie.

Pe parcursul ultimului an, în sectorul Nordic au fost renovate și amenajate toate curțile blocurilor, au fost construite terenuri de joacă și reabilitate mai multe străzi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.