O moldoveancă stabilită în SUA coasă lenjerie intimă pentru femei

De când a început să coase lenjerie pentru femei, a înteles că această ocupație nu este nici pe departe doar despre dantelă și fundițe. Nelly Șargu a pus mâna pe foarfecă, ață și ac, în urmă cu câțiva ani, creând articole de lenjerie intimă pentru doamne în Moldova, iar de ceva timp s-a mutat cu traiul în Statele Unite, unde își continuă pasiunea cu multă dăruire de sine, transmite stiridinmoldova.md.

A fost nevoie de un an de zile ca să se acomodeze în SUA, iar ulterior să reia cusutul. „..Eu am venit în SUA singurică, nu aveam pe nimeni care să mă aștepte aici la ceva gata, cum e în majoritatea cazurilor. Trebuia să mă ridic pe picioare singură, asta însemna mult de lucru și nu în ultimul rând, am luptat cu depresia timp de jumătate de an. Nu înțelegeam ce fac aici și pentru ce. De aceea mi-am dat timp ca să îmi limpezesc gândurile. După ce mi-am procurat primul automobil, puteam să mă deplasez deja independent, am găsit un job care să nu mă obosească și care să îmi ofere mai mult timp liber, atunci am decis că pot să mă dedic iarăși cusutului cu inima împăcată, cu gândul că totul este bine în viața mea”, menționează Nelly Șargu, într-o postare pe blogul Annei Smolnițhi.

Tânăra a cusut, până acum, mai mult pentru moldoveni, pentru că i-a fost mai ușor să se facă cunoscută printre ai noștri și se bucură că sunt mulți moldoveni în SUA, care au susținut-o și continuă să o susțină.

Nelly nu crede că tendințele în materie de lenjerie au vreo importanță. Aceasta afirmă că întotdeauna va fi la modă ceva feminin, sexy și comod. Nelly mai planifică să lanseze o colecție de lenjerie pentru mirese, seturi destinate pentru prima noapte de după nuntă sau luna de miere. „Nici până în ziua de azi nu înțeleg de ce unele femei nu se văd frumoase? 🤷🏼‍♀️Pentru că ele chiar sunt! Este oare din cauza bărbaților care nu le spun asta? Este oare de vină educația de acasă care ne învață că mamele nu pot fi sexy și că viața se termiăa după ce alăptezi? 🤔

Nu este așa, frumoasele și iubitele mele femei! Oricine poate purta așa ceva și am demonstrat-o de multe ori. Dantela nu are funcția de a susține sânii, desigur că nu, dar este foarte frumos când această dantelă se așează gentil pe sânul tău natural și îi accentuează FEMINITATEA, așa reală, așa cum este de la natura.”, a scris ea, pe Facebook.

Nelly mai planifică să lanseze o colecție de lenjerie pentru mirese, seturi destinate pentru prima noapte de după nuntă sau luna de miere. Urmăriți-i creațiile pe Instagram, pagina mariko_lingerie_store.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.