Opinie // Căderea Guvernului Chicu de la Chişinău este inoportună

Căderea Guvernului Chicu de la Chişinău este inoportună, iar afirmațiile potrivit cărora actualul Executiv ar fi eșuat sunt afirmații politicianiste. Opinia aparţine analistului politic american Vladimir Socor şi se conţine într-un interviu acordat de acesta pentru Europa Liberă.

„Guvernul dlui Chicu are o performanță bună. Afirmațiile potrivit cărora Guvernul Chicu a eșuat sunt afirmații politicianiste, determinate nu de aprecierea obiectivă a performanței Guvernului Chicu, dar determinate de scopul cu totul de neînțeles de a da jos guvernul cu orice preț, pur și simplu pentru că este un guvern girat de Partidul Socialiștilor. Nu este acesta un motiv suficient pentru a da jos Guvernul Chicu. Guvernul Chicu în situația dată face față așa cum se poate face față…”, consideră Vladmir Socor.

În opinia lui Socor, actualul Guvern ar trebui să fie lăsat să activeze în continuare, iar o opoziţie formată din oamenii lui Candu, cât și la partidele Platforma DA și PAS este inoportună.

„Când dl Chicu spunea că ar putea fi sabotat de către opoziție, dânsul părea să se refere atât la oamenii lui Candu, cât și la partidele Platforma DA și PAS. E foarte trist dacă se amalgamează o opoziție din aceste unități contrarii, am avea un fel de binom în opoziție. Încă un binom. De data asta în opoziție. Guvernul trebuie să fie lăsat să-și facă treaba!”, mai spune analistul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.