Vladimir Voronin: Sandu și Manole au capturat statul

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a emis un comunicat de presă prin care le acuză pe Maia Sandu și Domnica Manole că ar fi luat în captivitate statul prin deciziile din ultima perioadă, transmite noi.md.

Potrivit lui Voronin, „Moldova continuă să fie un stat capturat, iar de e data aceasta, cei care au luat-o în captivitate sînt judecătorii Curții Constituționale în frunte cu Domnica Manole, precum și Președintele neconstituțional Maia Sandu”. Liderul comuniștilor acuză că deciziile privind dizolvarea Parlamentului și anularea stării de urgență sînt ilegale.

„Următoarea verigă în lanțul de fărădelegi care demonstrează prezența unei înțelegeri între Maia Sandu și fidela ei servitoare Domnica Manole este acea grabă cu care Sandu a semnat decretul cu privire la dizolvarea Parlamentului în condițiile în care Starea Excepțională nu este anulată de către Parlament, ci doar suspendată prin hotărîrea Curții Constituționale”, acuză Voronin.

În aceste condiții, liderul comuniștilor acuză o „evidentă înțelegere antistatală” între Sandu și Manole. „Este evident faptul că nici un fel de decizii ale Președintelui neconstituțional și ale CC nefuncționale nu sînt în stare să stopeze pandemia. Dar lor nu le pasă de viața și sănătatea cetățenilor”, mai menționează Voronin.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.