Video // Mariana Mihăilă a lansat un nou videoclip, cu imagini suprinse în vacanța în Turcia și Egipt

Mariana Mihăilă își încântă publicul drag cu o nouă piesă, dinamică și pozitivă, dar și un videoclip inedit cu cele mai colorate amintiri din ultimele două vacanțe ale interpretei, în Turcia și Egipt, transmite stiridinmoldova.md.

Un moment surprinzător este faptul că interpreta a filmat videoclipul spontan, fără echipe de producție, cum se obișnuiește, iar cel care a surprins imaginile în vacanță este chiar soțul artistei, Vitalie Cojocaru.

,,Priveliștea și atmosfera de pe litoralul din Egipt și cel din Turcia s-au potrivit de minune cu “Cerca de tu corazon” semnată de Tudor Bigu, piesă pe care am fredonat-o de nenumărate ori pe malul mării și astfel s-a născut acest filmuleț realizat fără echipe mari de producție, fără regie complicată sau planificări din timp”, ne dezvăluie Mariana Mihăilă.

,,Totul a fost expromt și cât se poate de natural, bazat pe improvizație și propria imaginație. Îmbinând utilul cu plăcutul, mai în glumă mai în serios am reușit să redau cele mai frumoase locuri și emoții din aceste călătorii. Nu găsesc cuvinte să-mi exprim recunoștința pentru soțul meu Vitalie Cojocaru, care a filmat atât de frumos și am descoperit în el talente necunoscute până acum. Dacă ne-a ieșit bine sau nu, aștept să ne spună publicul”, ne declară încântată Marina Mihăilă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.