VIDEO // Locuitorii satului Risipeni, nu au o părere prea bună despre consăteanca lor Maia Sandu, a fost liceu la noi în sat şi a închis liceul

Locuitorii satului Risipeni, raionul Făleşti, nu au o părere prea bună despre consăteanca lor Maia Sandu. Ei consideră că lidera PAS a greşit atunci când adecis să candideze pe circumscripţia Europa de Vest şi spun că nu a făcut nimic pentru localitatea sa de baştină, transmite stiridinmoldova cu referire la timpul.md.

„Nu e bine aşa cum a decis ea. I-a fost ruşine să candideze unde s-a născut? Ce a făcut ea pentru satul acesta al nostru? Nu a pus o piatră”, a declarant o locuitoare a satului Risipeni, pentru portalul telegraph.md. „Uni deputaţi mai fac ceva prin raioanele, prin satele lor, da la noi ea nu a pus o piatră mica. Poate că vine în sat, dar cred că vine noaptea şi nu o vede lumea”, a adăugat localnica, itervievată de portalul telegraph.md

Şi alţi săteni au spus că o văd pe Maia Sandu doar la televizor: „Am văzut-o anul trecut, a fost la primul sunet, la şcoală”, „Nici nu o ţinem minte bine, cât o vedem la televizor”.

Alţi localnici s-au arătat deranjaţi de faptul că Maia Sandu a închis liceul din sat: “Era liceu la noi în sat şi a închis liceul. Atâta ştiu, da altceva nu”.

În schimb, cei din Risipeni au doar cuvinte de laudă la adresa partidului de guvernământ. Ei sunt mulţumiţi că guvernarea PDM a reparat grădiniţa din sat, dar şi drumul principal din localitate. „S-a reparat grădiniţa, dar, cu părere de rău nu a făcut-o Maia Sandu. A făcut-o Partidul Democrat”,a spus o locuitoare a satului Risipeni. „Sa reparat acoperişul Primăriei, s-a făcut drumul central, vara trecută”, a adăugat un alt localnic.

Share this Post!

Related post

0 Comment