Liderul PDM, la Nisporeni, locuitorii din baștină şi-au exprimat susţinerea pentru Vlad Plahotniuc

Caravana electorală a Partidului Democrat din Moldova a ajuns ieri şi în raionul Nisporeni, iar desantul democraţilor a fost condus de liderul formaţiunii, Vlad Plahotniuc. Exponenţii PDM au aflat care sunt priorităţile localnicilor şi au oferit soluţii pentru problemele concrete ale acestora, transmite stiridinmoldova cu referire la timpul.md.

Vlad Plahotniuc a avut parte de o primire călduroasă la gimnaziul „Mihai Eminescu”. Tinerii învăţători s-u arătat interesaţi de programul Prima Casă.

„Poate vom veni cu un proiect separat care va ţine doar de această grupă profesională. Eu ce vă pot promite – că o să luăm şi o să analizăm raportul dintre salariu şi posibilităţile de a aplica la acest proiect, ca să putem veni cu un proiect special, poate, pentru domeniu”, a declarant Vlad Plahotniuc.

Candidatul PDM din circumscripţia Nisporeni a mai avut o întâlnire cu profesorii şi cu absolvenţii din acest an ai liceului „Boris Cazacu”, cu angajaţii serviciilor disconcentrate ai filialei „Ungheni Gaz” şi a vizitat şi spitalul raional din Nisporeni.

La sfârşitul zilei, echipa desantului PDM s-a întâlnit cu locuitorii din oraşul Nisporeni. Aici, a venit şi Valeriu Agheorghiesei, un tânăr cu disabilitate locomotorie în urma unui accident. El a relatat că această nenorocire în viaţa sa nu l-a împiedicat să facă lucruri mari. Tânărul a construit cu propriile forţe o casă, însă drumul până la ea este anevoios. Vlad Plahotniuc s-a oferit să găsească soluţii pentru a construi acest drum, dar şi a acceptat invitaţia la nunta acestuia.

Locuitorii din Nisporeni şi-au exprimat susţinerea pentru Vlad Plahotniuc, iar acesta a declarat că este mândru să reprezinte oamenii din Nisporeni în viitorul Parlament.

„Să fie o recunoştinţă sau să fie o apreciere a lucrurilor pe care le-am făcut aici, în Nisporeni, ca să pot şi eu, în următorul Legislativ, să spun că eu am suportul oamenilor din Nisporeni”, a declarat Plahotniuc.

Caravana electorală a Partidului Democrat a pornit în data de 26 ianuarie. Până la alegeri, democraţii vor merge în toate raioanele ţării.

Share this Post!

Related post

0 Comment