Video // Katy Rain ne bucură cu o nouă producție muzicală „Good Luck”

Katy Rain ne bucură cu o nouă producție muzicală. Este vorba despre piesa „Good Luck”, scrisă chiar de ea, care vine cu un mesaj important pentru persoanele care simt presiunea celor din jur, transmite stiridinmoldova.md.

Cea mai fresh piesă lansată de Katy Rain vine cu un mesaj important și un vibe cu totul special. „E despre relațiile neacceptate. Am dus-o indirect spre extremă, încercând prin exagerare să amplific mesajul, imaginându-mi o relație cu un extraterestru”, dezvăluie interpreta pentru EA.md.

Artista abordează o problemă cu care, din păcate, ne-am confruntat cei mai mulți dintre noi. Katy Rain are convingerea că nu ar trebui să ținem cont de părerile celor din jur, atunci când vine vorba despre fericirea personală, deoarece aceasta nu depinde de ceilalți ci doar de noi. „Nu contează ce spune lumea și nu ar trebui să ne afecteze viața și sentimentele. Fiecare își are drumul său, succesele și greșelile proprii din care învață. Nimeni nu știe ce e mai bine pentru altul, pentru că fiecare are diferite filtre prin care privește. Așa că tuturor celor care judecă și le pare că știu ce e mai bine pentru alții, implicându-se, să le zicem pur și simplu un „Good Luck” și sa ne căutăm de fericirea proprie”, explică Katy Rain.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.