(VIDEO) Jurnaliștii de la Căușeni au mers la piață să afle cât costă o salată, dar au găsit oameni la limita sărăciei, care plâng, atunci când aud de prețuri

Un reportaj realizat de către jurnaliștii de la Studio-L Căușeni arată cât de pesimistă este atmosfera în țară. Mai mulți cetățeni, care au venit la piața din Căușeni, au fost întrebați cum li se par prețurile și dacă fac față acestora. Indignarea cetățenilor nu are limită. O femeie a spus că nici sare nu mai poate cumpăra, iar un bărbat s-a arătat deranjat de faptul că guvernarea acordă o mare atenție refugiaților, iar de proprii cetățeni a uitat.

Prețurile legumelor au crescut exorbitant în ultimele două săptămâni la Căușeni. Castraveții și roșiile au ajuns să coste de la 35 la 55 de lei, iar ciupercile ating prețul de 58 de lei și ele. Creștere semnificativă a prețului este înregistrat și la ardei capia. De la 50 de lei, aceștia au ajuns să coste 75, iar varza veche de la 6 lei, costă 13. Vânzătorii afirmă că scumpirile au început lent de la sfârșit de februarie, iar aceste prețuri se mențin deja două săptămâni la rând.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.