VIDEO // Igor Dodon a stat la discuții amicale cu pasagerii avionului care îi ducea la Moscova

Igor Dodon a plecat din nou la Moscova. Președintele a publicat un filmuleț făcut în avion și a scris că a discutat cu pasagerii în timpul zborului. Din imagini vedem că oamenii s-au fotografiat cu Dodon, i-au adresat întrebări, iar unii chiar și-au exprimat susținerea pentru președinte.

Șeful statului discută din picioare cu mai mulți conaționali. Pe unii îi cuprinde, alții îl bat prietenește pe umăr, sugerându-se o atmosferă calmă și lejeră. Se pare că președintele a discutat cu mai multe persoane diferite probleme și subiecte, iar mulți au ținut să se fotografieze cu șeful statului chiar la bordul avionului. Din imaginile video se poate vedea că mai mulți pasageri stau în rând ca să se fotografieze sau să discute amical cu Igor Dodon.

Filmulețul nu prezintă clar ce vorbește șeful statului cu oamenii, dar se pare că le promite că „o să fie bine”, iar pasagerii par să fie mulțumiți de răspuns.

La Moscova, Igor Dodon va avea o întrevedere cu președintele Sberbank, Gherman Gref. Potrivit serviciului de presă al Președinției, vizita ar fi fost planifică încă din luna decembrie.

Aceasta nu este primul zbor de acest gen al președintelui Igor Dodon. Potrivit declarațiilor anterioare, șeful statului a efectuat efectuat practic toate deplasările sale oficiale peste hotare cu avioane de rută, uneori chiar cu escală. Igor Dodon a declarat că dorește astfel să economisească, deși deplasările sale oficiale sunt efectuate în interesele Republicii Moldova.

Potrivit celei mai recente cercetări sociologice, Dodon este cel mai popular politician din Republica Moldova. Nivelul de încredere în președintele Igor Dodon a depășit 50%, iar 44 la sută din respondenții deciși sunt gata să-l voteze din primul tur pentru un nou termen la președinție. Pe parcursul mandatului său, instituția prezidențială a ajuns pe locul doi la capitolul încredere, după biserică, în condițiile în care predecesorii lui Dodon o transformase în una din cele mai îndoielnice structuri de stat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.