VIDEO // Alcool, narghelea și cuvinte necenzurate. Renato Usatîi a organizat o petrecere cu un grup de tineri, printre care și minori

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a organizat o petrecere de zile mari pe timp de carantină. Acesta a adunat un grup de tineri într-un local și i-a servit cu bucate și băuturi tari. 

Imaginile video de la petrecere au fost publicate pe canalul de Telegram “Bazar politic”. Autorul postării scrie că Renato Usatii „și-a adunat fanii la o zeamă cu narghilea și multe cuvinte necenzurate. Adică,  po blotnomu”.

Din imagini aflăm că Usatîi discută cu tinerii subiecte politice. Aceștia l-au întrebat pe primarul de Bălți cât costă voturile cetățenilor. Totodată, din înregistrare video pare că unii participanți sunt minori. Chiar și așa, Renato Usatîi folosește cuvinte necenzurate.

Precizăm că potrivit unei decizii a Comisiei pentru Situații Excepționale, localurile din țară trebuie să fie închise la carantină. Agenții economici, care sfidează decizia, riscă amenzi de până la 75 mii lei.

Totodată, autoritățile au decis că cetățenii nu au voie să se adune în grupuri mai mari de trei persoane, iar cei care încalcă prevederea riscă până la 25 mii lei amendă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.