Ochelarii și noi în dezinfectăm! Moldovenii, care muncesc în spitalele din Italia, mirați de nemulțumirea unor doctori din țara noastră

Emilia Cucereanu este o moldoveancă stabilită cu traiul în Italia. Femeia este doctor de profesie, muncește într-un spital Parma și este pe prima linie în lupta cu virusul COVID-19. Într-un comentariu pe Facebook, aceasta s-a arătat mirată de faptul că doctorii din Moldova se plâng că sunt nevoiți să-și dezinfecteze ochelarii de protecție și să îi folosească de mai multe ori.

“Ochelarii și noi în dezinfectăm. În mânecile halatelor facem o gaură pentru police, îmbrăcăm o mănușă dedesubt și alta deasupra mânecii”, a scris Emilia Cucereanu.

Mesajul doctorului a fost susținut de o altă moldoveancă, care muncește în sistemul de Sănătate din Milano. Angy Bulat spune că exact așa fac și medicii din spitalul în care activează ea.

“Dezinfectăm ochelarii lucrând în 3 ture cu tot personalul care este. Vă dați seama câți ochelari de unica folosință ar trebui. Cu mănușile la fel una dedesubt și una deasupra apoi alta o schimbăm după fiecare pacient”, a adăugat Angy Bulat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.