(Video) Activist, în fața Parlamentului: Eurointegrarea nu înseamnă interdicții, nu înseamnă dictatură

Autoritățile moldovenești încearcă să convingă populația că sunt pro-europene. Ele ne trâmbițează despre democrație și statul de drept, despre libertăți de tot felul.

În realitate, ele merg pe calea autorităților din republicile bananiere clasice, instaurând dictatura și construind un stat polițienesc – aici avem interdicții de televiziune și persecuții ale opoziției, precum și anularea uneia dintre cele mai semnificative și mai unificatoare sărbători ale poporului – Ziua Victoriei. Acest lucru a fost subliniat de către cunoscuta personalitate publică Igor Tuleanțev, la inițiativa căruia au avut loc în ultimii ani cele mai semnificative evenimente dedicate Marii Victorii.

„Eurointegrarea nu înseamnă interdicții, Eurointegrarea nu înseamnă dictatură, Eurointegrarea nu înseamnă un stat polițienesc pe care îl construiește PAS!”, a declarat Tuleanțev în timpul unui protest în fața Parlamentului Republicii Moldova.

Și chiar este adevărat – Ziua Victoriei este sărbătorită și în Franța, și în Marea Britanie, și în SUA – țările la care autoritățile noastre se uită cu atâta respect. Ce vor crede ele despre scandalosul proiect de lege PAS?

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.