Veste bună: Pe parcursul zilei de ieri au fost conectate la sursa de agent termic 114 grădinițe, 5 școli și 3 spitale municipale

Pe parcursul zilei de ieri au fost conectate la sursa de agent termic 114 grădinițe, 5 școli și 3 spitale municipale. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Edilul spune că pe parcursul săptămânii curente va continua conectarea instituțiilor din domeniul social la sistemul centralizat de căldură.

„Am solicitat responsabililor de livrarea agentului termic, inclusiv Î.S. „Termoelectrica” S.A., să asigure conectarea serviciului pentru instituțiile educaționale și cele din domeniul ocrotirii sănătății în regim prioritar, pentru a asigura confortul în grădiniţe şi spitale.

De asemenea, este livrat agent termic centralizat în 4 blocuri de locuinţe din Chișinău, din totalul de 2710, la solicitarea gestionarilor fondului locativ”, a declarat Ceban.

Cu referire la începerea sezonului termic 2022-2023 pentru toți consumatorii din capitală, municipalitatea solicită Întreprinderii de Stat „Termoelectrica” S.A., în baza relațiilor contractuale, să conecteze fondul locativ municipal, în contextul în care locuitorii orașului, se confruntă cu disconfort termic atunci când trei zile consecutiv sunt înregistrate temperaturi medii zilnice de până la +10 ˚C.

„Noi nu vom economisi pe sănătatea oamenilor”, a punctat edilul.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.