Vera Brejneva „Lui îi place când suntem doar în doi și fără haine”

Vera Brejneva a împărtășit noi detalii despre relația sa cu Konstantin Meladze. Din spusele artistei, soțul o consideră cea mai frumoasă femeie de pe planetă, transmite stiridinmoldova.md.

Vera și Konstantin sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul rusesc, despre relația lor vorbesc foarte rar chiar și despre nuntă s-a aflat după eveniment datorită paparazzilor. Rar, dar Vera vorbește uneori despre căsnicia sa. Frumoasa blondă a apărut pe coperta revistei Vogue unde a oferit și un interviu.

Artista a povestit că abia acum a început să se simtă cu adevărat frumoasă: „Mă întrebau cum este să fii cea mai frumoasă? Iar eu nu știam pentru că atunci mă concentram mai mult pe neajunsurile mele. Abia în ultimii ani am conștientizat că imperfecțiunile ne fac speciali și frumoși. Blonda a mai spus că acum se privește în oglindă și își iubește ridurile.

„Soțul îmi spune că dimineața cu părul răvășit și nemachiată sunt cea mai frumoasă. Lui îi place când suntem doar în doi și fără haine și nu îl interesează dacă am sau nu pătrețele pe abdomen”.

Recent mi-a trimis o fotografie cu mine și mi-a scris: „Această fotografie trebuie trimisă în cosmos pentru ca extratereștrii să îndrăgească oamenii. După așa cuvinte chiar mă simt cea mai frumoasă”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.