Unioniştii şi Combatanţii s-au adunat pentru a protesta, cer ca să discute cu Maia Sandu

(UPDATE 15:30) Câţiva deputaţi ACUM au ieşit afară să discute cu protestatarii. Totuşi, unioniştii şi combatanţii cer ca să iasă şi să discute cu liderul PAS, Maia Sandu, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

(UPDATE 15:21) Ruşine. Jos trădătorii, strigă unioniştii şi combatanţii.

(UPDATE 15:20) Cum puteţi să votaţi cu Zinaida Greceanîi. Îmi pare rău de atitudinea deputaţilor, a spus un unionist venit să protesteze.

(UPDATE 15:12) Protestarii fluieră, strigă ruşine şi spun că Zinaida Greceanîi nu este soluţia.

(15:04) Unioniştii şi combatanţii au început să se adune la sediul PAS, unde vor protesta fiind nemulţumiţi de decizia partidului condus de Maia Sandu de a ceda socialiştilor funcţia de preşedinte a Parlamentului.

Totodată, reprezentanții Partidului „Democrația Acasă” îi îndeamnă pe toţi cei care nu sunt de acord cu hotărârea de miercuri a Consiliului Politic al PAS de a o susţine pe socialista Zinaida Greceanîi în funcția de preşedinte al Parlamentului să vină în faţa sediului PAS.

Și-au anunțat participarea la protest și reprezentanţii Asociației Obșteşti „Credință Patriei”. Şi internauţii nemulţumiţi şi dezamăgiţi de decizia partidului condus de Maia Sandu se mobilizează pe reţelele de socializare pentru a protesta în faţa sediului formaţiunii.

Printre ei este şi bloggerul Corneliu Gandrabur. El a făcut un apel către deputaţii unionişti din PAS şi PPDA să nu intre în cabina de vot ca să voteze pentru liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, în funcţia de şef al legislativului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.