Un politolog afirmă că PACE a devenit o prezență politică greu de ignorat

PACE se transformă treptat într-un lup politic cu rol autoasumat de sanitar al pădurii, care curăță scena politică de personaje indezirabile și prefăcute. Despre aceasta scrie analistul politic Corneliu Ciurea într-un editorial pentru Politics.MD.

„Lupul este lup și nu i se poate cere să acționeze cu mănuși albe și mâini curate. Dorim, desigur, ca acest partid să continue această misiune de o manieră pașnică și civilizată, dar cât mai eficientă. Acest fapt va demonstra un adevăr incontestabil –  în politica actuală curățenie generală pot să facă nu atât partidele curate și incoruptibile (care lipsesc cu desăvârșire) ci lideri trecuți prin ciur și prin dîrmon, dar curajoși și conștienți de misiunea asumată”, scrie Corneliu Ciurea.

Analistul citat mai consideră, de asemenea, că Partidul PACE a devenit o prezență politică greu de ignorat, care recurge în ultima vreme la acțiuni justițiare care dezvăluie fața necurată a dreptei moldovenești și acreditează tema patriotismului moldovenesc în zona în care el a lipsit – dreapta politică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.