Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
SCANDALOS! Un torționar de la SIS, candidat pe lista PAS - Știri din Moldova

SCANDALOS! Un torționar de la SIS, candidat pe lista PAS

Locul 41 în lista PAS, Andrian Cheptonar a fost ofițer de informații la SIS în perioada 2004 – 2010. Pe 7 aprilie, în toiul ”revoluției Twitter”, Andrian Cheptonar a fost dislocat în municipiul Ungheni, unde actualmente este șeful OT PAS, transmite telegraph.md.

Misiunea lui Cheptonar a fost una clară: să oprească mașinile care se deplasau spre centrul orașului Chișinău, iar pe tinerii „suspecți” să-i rețină și să-i ducă în comisariatele poliției pentru a fi „puși la punct”. Cheptonar personal, scotea din mașini și autobuze, toți tinerii, erau lăsați să plece mai departe doar persoanele în etate.

Redacția Timpul.md spune că a discutat cu unul dintre tinerii care a fost victima lui Cheptonar, care încerca să iasă din Ungheni pentru a merge spre Chișinău.

Acesta a relatat cu lux de amănunte cum Andrian Cheptonar, personal, le-a oprit mașina unde se aflau mai mulți tineri. Fără vreo explicație, fără motive întemeiate, candidatul PAS Cheptonar, care dorește să fie deputat în Parlament, i-a dus pe tineri la comisariatul local de poliție unde au fost reținuți fără motiv și interogați.

Există cel puțin 3 martori care pot confirma că anume Andrian Cheptonar era agentul SIS implicat în terorizarea tineretului.

Consilierii municipali PAS sunt dirijați de către șeful OT PAS, fostul ofițer SIS, Andrian Cheptonar.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.