Un partener politic al lui Năstase surprins în timp ce se urina într-un spațiu verde din centrul orașului

Duminică, în timpul unui cros pentru persoanele cu dizabilități, desfășurat în Botoșani, Ștefan Mihai, membru al PNL, partid care colaborează cu Platforma DA, a fost surprins urinând într-un spațiu verde din centrul orașului, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

La începutul acestei săptămâni, fostul consilier și-a dat demisia din Consiliu și totodată, admite acuzațiile cu privire la controversatul gest, dar parțial. Partenerul politic al lui Andrei Năstase a recunoscut că s-a deplasat într-o zonă verde, însă doar pentru a-și aranja echipamentul cu care urma să participe la cros.

„Ni s-a spus: pregătiți-vă! M-am dus și mi-am dat… Și unde să mă duc să îmi dau? M-am dus acolo, în spatele unui copac, mi-am ridicat slipul care era pe la jumătate, mi-am legat, mi-am… deci eram în fața lor (…) Eu m-am dus să mă urinez acolo? Eu m-am dus și mi-am ridicat… Mi-am scos bluza din trening (…). Eu m-am dus să mă urinez acolo? Chiar atâta minte pot să am la vârsta mea?”, a declarat Ștefan Mihai pentru Botoșăneanul.ro.

Problema cu urinatul în public a avut-o și liderul Platformei DA, Andrei Năstase. Cel puțin asta rezultă din imaginile video realizate de jurnalista Natalia Morari din timpul unui flashmob organizat de politician.

Atunci, după ce probabil cineva din apropiații să-i i-a spus liderului PPDA că s-a udat din nou la fund, Năstase a ales să se înfășoare cu un Tricolor al Republicii Moldova. Un gest cu totul și cu totul nepatriotic din punctul de vedere al mai multor internauți care au criticat dur gestul lui Năstase, realizând chiar și mai multe meme-uri la subiect.

Nu a fost însă prima dată când Năstase s-a udat la fund în fața oamenilor. Năstase s-a mai udat în pantaloni și în anul 2017, când la fel împreună cu Maia Sandu și PLDM au organizat o manifestație politică în fața Parlamentului.

Amintim că PNL România și Platforma DA fac parte din același grup politic european, iar Năstase a participat activ la mai multe evenimente organizat de peneliști.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.