Un nou proiect de infrastructură, inaugurat de echipa lui Ilan Șor la Taraclia: Strada Kotovski a fost reparată capital

Echipa lui Ilan Șor continuă implementarea amplului proiect de renovare a infrastructurii din țară, în pofida impedimentelor din partea autorităților. De această dată, a fost inaugurată după reparație capitală strada Kotovski din orașul Taraclia, spre bucuria localnicilor care nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze prin noroi. Politicianul și filantropul Ilan Șor și-a reconfirmat angajamentul de a moderniza, pas cu pas, întreaga țară.

Strada Kotovski din Taraclia este de nerecunoscut, după ce a fost reconstruită din temelie cu suportul echipei lui Ilan Șor. Aceasta a fost asfaltată, iar pe terenurile adiacente au fost amenajate locuri de parcare. Proiectul a soluționat o problemă care le-a dat mari bătăi de cap localnicilor în ultimii ani. Pe vreme rea, deplasarea cu mașinile pe aici era aproape imposibilă. Nu reușeau să răzbată nici ambulanțele.

„Când era zăpadă sau ploaie, era un dezastru. Cei de la serviciul medical de urgență se adresau autorităților locale cu rugămintea de a curăța drumul sau de a trimite un utilaj pentru a tracta ambulanțele împotmolite în nămeți. Medicii nu reușeau să ajungă în timp util la pacienți și, vă dați seama că, în astfel de cazuri, fiecare minut poate însemna pierderea unei vieți omenești”, a declarat primarul Veaceslav Lupov în cadrul evenimentului festiv de inaugurare a drumului.

La ceremonia de inaugurare a fost prezent și deputatul în Parlamentul Republicii Moldova Vadim Fotescu.

„Anul 2023, în pofida dificultăților, a fost pentru Taraclia un an al proiectelor de infrastructură. Este vorba și despre reconstrucția parcurilor, și grădinițelor, și a multor drumuri. Din numele întregii noastre echipe, din numele lui Ilan Mironovici vreau să vă mulțumesc că la aceste alegeri locale ați avut încredere în noi și i-ați oferit un mandat de patru ani lui Veaceslav Lupov. Sunt convins că primarul vostru va face totul pentru ca Taraclia să prospere și să înflorească”, a menționat parlamentarul.

Tradițional, omul de afaceri și filantropul Ilan Șor s-a adresat locuitorilor. El a menționat că echipa sa trebuie să depună mari eforturi ca să țină piept obstacolelor din partea guvernării PAS în procesul de implementare a proiectelor de infrastructură.

„Noi mergem înainte și muncim în fiecare zi ca să transformăm Taraclia într-o mică Nisă. Foarte mult iubim orașul vostru și vom munci în favoarea lui. În pofida faptului că ne pun impedimente, nu ne lasă să muncim, nu ne lasă să construim, nu ne lasă să vă oferim gaz, nu ne lasă să vă oferim pensii, noi oricum mergem înainte. Și vom munci pentru voi. Vă mulțumesc mult pentru susținerea voastră”, a declarat Ilan Șor.

Localnicii prezenți la ceremonia de inaugurare au apreciat mult calitatea lucrărilor de reparație.

„Altădată era un blestem să te deplasezi pe aici. Erau peste tot umai noroi și gropi. Acum, datorită lui Ilan Mironovici, avem o stradă cu adevărat modernă și arată minunat”, a spus o locuitoare a orașului Taraclia.

„E o binecuvântare pentru noi ajutorul oferit de echipa lui Ilan Șor. Ani la rând nu i-a păsat nimănui de infrastructura din oraș. Acum însă vedem cum, pas cu pas, orașul se transformă într-unul cu adevărat modern. Mulțumim pentru sprijin și implicare”, a declarat un alt localnic.

Primarul Veaceslav Lupov le-a promis locuitorilor orașului că în curând va fi lansată și o linie de transport în comun care va traversa strada Kotovski.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.