Legendara trupă Arabesque a făcut furori la Taraclia: Echipa lui Ilan Șor a organizat un concert de Revelion în oraș

Locuitorii Taracliei au avut parte de un Revelion pe care nu îl voi uita curând. Cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, a fost organizat un concert de zile mari. Pe scenă a urcat legendara formație Arabesque din Germania, care a făcut furori în toată lumea în anii 1980, dar și alți artiști, precum interpretul kârgâz Amircik și cunoscutul DJ Wolf. Ilan Șor a venit cu un mesaj de felicitare către cetățeni, în care și-a exprimat convingerea că noul an va fi unul crucial pentru Moldova.

Spectacolul de Revelion a început la ora 22:00, când în principala piață din orașul Taraclia s-a adunat un număr impresionant de persoane. Programul festiv a demarat cu o serie de concursuri distractive. Printre primii scena din Taraclia a urcat DJ Wolf, cunoscut pentru seturile sale pline de energie și pentru abilitatea sa de a crea o conexiune specială cu publicul. El a fost primit cu entuziasm de către publicul din Taraclia, iar reacțiile acestuia au fost extrem de pozitive.

Ulterior, de la mic la mare, oamenii s-au adunat într-o horă imensă, dansând cu pasiune și energie, însă deja pe ritmurile melodiei Sanie cu zurgălăi.

La ora 23:00, a fost întâmpinat Anul Nou conform orei Moscovei, iar ulterior pe scenă a urcat celebra formație Arabesque. Hiturile anilor ’80 au răsunat live în fața unei mulțimi impresionante de oameni care au venit să vizioneze spectacolul la cumpăna dintre ani. Celebrele soliste au vorbit și au cânta și în limba rusă, în semn de respect față de publicul care a venit la concert. Oamenii au rămas încântați de reprezentația ansamblului.

Ulterior, în fața mulțimii a ieșit primarul Taracliei, Veaceslav Lupov. El și-a exprimat convingerea că noul an va fi mai bun decât precedentul.

„Anul acesta va fi cu siguranță mai bun. Va fi cu mult mai bine. Și cel mai important lucru pe care vi-l doresc este un cer pașnic deasupra capului. Și atunci va fi totul bine”, a menționat edilul.

Cu un mesaj de felicitare din numele partidului „Șansă” s-a adresat de pe scena din Taraclia și Victoria Șapa.

A urmat discursul liderului Partidului Politic „ȘOR”, care le-a vorbit oamenilor de pe ecranul instalat pe scenă.

„Anul trecut a fost, pe de o parte dificil, iar pe de altă parte foarte interesant. Am obținut victorii și am suferit înfrângeri. Am înțeles și am văzut că actualul regim politic de la conducere este gata să facă absolut orice doar pentru a-și menține botul la jgheab”, a menționat Ilan Șor.

Politicianul s-a arătat convins că anul 2024 va fi unul crucial pentru Republica Moldova.

”Sarcina noastră, împreună cu Dumneavoastră este să începem construcția unei Moldove bogate și prospere, unde fiecare cetățean va ști că are bani pentru a se hrăni pe sine și familia lui, că are un loc de muncă destoinic și bine plătit, copiii au parte o o educație de calitate, iar părinții lor au pensii decente. În anul 2024 trebuie să încetăm practica actualului regim de a cerși bani stând în genunchi în fața tuturor”, a mai declarat Ilan Șor.

La miezul nopții a răsunat sunetul emblematic al orologiului și a început un fabulos foc de artificii. Spectacolul de lumini și sunete a creat o atmosferă magică și a adus bucurie în inimile oamenilor, marcând într-un mod special trecerea în noul an.

Ulterior, pe scenă a urcat renumitul interpret kârgâz Amirchik. Cu vocea sa puternică și talentul său remarcabil, el a creat o atmosferă unică și a încântat publicul prezent în centrul orașului.

La finalul spectacolului, DJ Wolf a oferit un show muzical pentru cei care au rămas să petreacă noul an în piață. Oamenii au dansat și au cântat împreună cu artistul, creând o atmosferă de sărbătoare și bucurie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.