Un mesaj special copiilor şi părinţilor din Moldova, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor a fost transmis de către Liderul PDM

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a transmis un mesaj special copiilor şi părinţilor din Moldova, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, sărbătorită astăzi, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

„La cât mai multe bucurii tuturor copiilor! Iar dumneavoastră, stimați părinți, vă doresc să fiți mândri de ei, să aveți energie pentru a-i ocroti, răbdare pentru a-i educa și deschidere pentru a privi lumea și prin ochii lor”, a scris Vlad plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Cu ocazia Zilei Inernaţionale a Copiilor, în ţară sunt organizate astăzi un şir de activităţi cultural-artistice. Şi primăria Chişinău anunţă, în toate sectoarele, programe distractive. Astfel, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, micuţii vor putea desena pe apă sau pe asfalt, vor putea admira expoziţii şi participa la un spectacol muzical.

La cât mai multe bucurii tuturor copiilor! Iar dumneavoastră, stimați părinți, vă doresc să fiți mândri de ei, să aveți energie pentru a-i ocroti, răbdare pentru a-i educa și deschidere pentru a privi lumea și prin ochii lor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.