Un arbitru femenin a fost jignit de către un jucător

Scene incredibile în Italia, la un meci de copii de 14 ani, condus la centru de tânăra Giulia Nicastro. Sport Mediaset scrie că arbitrul a fost jignit, iar unul dintre fotbaliști i-a adresat insulte sexiste, transmite stiridinmoldova.md.

Ce s-a întâmplat mai exact? În cadrul unui turneu care a avut loc la Mestre, o partidă de copii de 14 ani a fost arbitrată de Giulia Nicastro (22 de ani). Aceasta a fost jignită cu remarce sexiste, iar un jucător şi-a dat şortul jos în faţa ei.

Imediat după ce Giulia Nicastro a dictat un corner, unul dintre fotbaliști s-a dus în fața arbitrului, și-a dat șortul jos și i-a spus: „Dă-mi roşu, dacă ai ouă. Dacă nu…”.

Centralul i-a arătat copilului direct cartonașul roșu, lucru care i-a înfuriat pe spectatorii prezenți în tribune, majoritatea părinţi ai jucătorilor de pe teren.

Ulterior, Giulia Nicastro a fost jignită pe tot parcursul meciului. Unii dintre părinți i-au cerut acesteia să se lase de fotbal şi să se apuce de prostituţie. FIGC (Federația Italiană de Fotbal) a anunțat că a deschis o anchetă în acest caz.

După această partidă, arbitrul a postat o poză pe Instagram, cu mesajul „Gândiţi, credeţi, visaţi, îndrăzniţi!”. Potrivit presei, Nicastro este prietena coechipierului lui George Puşcaş de la Palermo, Stefano Moreo.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.