Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Detaliul care le face mai productive pe femei la serviciu - Știri din Moldova

Detaliul care le face mai productive pe femei la serviciu

Cercetătorii spun că productivitatea femeilor la locul de muncă poate crește dacă temperatura încăperii este ridicată, transmite stiridinmoldova.md.

Oamenii de știință au descoperit că bărbații, pe de altă parte, dau un randament mai bun atunci când este mai răcoare, conform unui studiu publicat în revista PLOS One.

La studiul realizat în Germania au participat 500 de bărbați și femei, care au fost provocați să efectueze o serie de sarcini la o varietate de temperaturi.

S-a constatat că, la temperaturi mai înalte, femeile sunt mai bune la matematică și în ceea ce privește comunicarea. În aceste condiții, pentru reprezentantele sexului frumos, creșterea performanței profesionale a fost „semnificativ mai mare” decât scăderea performanței masculine.

„Constatările noastre sugerează că productivitatea locurilor de muncă unde lucrează atât femei, cât și bărbați, ar putea să crească prin setarea unui temperaturi mai ridicate decât standardele actuale”, este concluzia lucrării.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.