Un apel telefonic suspect primit de un deputat ACUM, motiv de declarații că au fost abordați mai mulți membri ai binomului. Sandu, nevoită să recunoască minciuna

Maia Sandu recunoaște că afirmația sa despre pretinsa abordare a deputaților din blocul ACUM de către necunoscuți este falsă. Liderul PAS a precizat la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR că știe de un singur caz de acest gen și acela bazat numai pe suspiciuni, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Deschide.md precizează că, ieri, Sandu a fost întrebată de jurnaliști în cadrul conferinței de presă organizată de blocul ACUM dacă alte partide au încercat să discute cu fiecare deputat ACUM în parte.

„Au fost colegi de-ai noștri care au spus că au fost abordați, dar au refuzat”, a declarat Maia Sandu.

Aseară, ea a fost nevoită să schimbe macazul.

„A fost un caz singular pe care l-a făcut public domnul Slusari. E vorba de un sunet care i s-a părut suspect. A fost chemat la o întâlnire la care nu a mers și noi avem suspiciunea că este vorba anume de astfel de propuneri”, a spus copreședintele blocului ACUM.

„Deci e un caz singular?”, a precizat moderatorul.

„Da, e vorba doar despre acest caz”, a confirmat Maia Sandu.

Cu doar câteva zile înainte de alegerile din 24 februarie, liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, au declarat public despre faptul că ar fi fost otrăviți cu mercur. Afirmația fantezistă a fost calificată de experți drept o încercare stângace de victimizare. Specialiștii au precizat că rezultatele investigaților prezentate de cei doi nu confirmă ipoteza otrăvirii și că mulți moldoveni ar avea rezultate simiilare, dacă ar merge la verificări. Un posibil motiv pentru creșterea concentrației de metale grele în sânge este consumul fructelor de mare și a peștelui.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.