Topul celor mai vizitate capitale din lume în 2019

Orașele care primesc mulți vizitatori sunt destinații turistice atractive și au posibilitatea de a caza călătorii care vin de pe alte meleaguri, rata de ocupare a hotelurilor fiind indicatorul cel mai potrivit pentru a măsura interesul turiștilor de pretutindeni pentru o anumită locație. Iată care sunt cele mai solicitate capitale din lume în 2019, transmite stiridinmoldova.md.

Cea mai cuătată capitală este Londra, metropola Marii Britanii, urmată de Paris și Amsterdam, potrivit momondo.ro.

Orașele europene domină clasamentul, ocupând primele 7 poziții în ierarhia atragerii turiștilor. Istoria bogată, bogațiile naturale, nivelul de trăi, sau normele de igienă specifice statelor din vestul continentului contribuie împreună la dezvoltarea industriei turismului.

Iată primele 10 poziții din clasamentul țărilor atractive de pe mapamond și media prețurilor pentru o noapte de cazare: Londra 182 euro; Paris 166 euro; Amsterdam -189 EUR; Roma 104 EUR; Berlin 112 EUR; Madrid 116 EUR; Praga 112 EUR; Tokyo 143 EUR; Copenhaga 194 EUR; Bangkok 94 EUR

Capitalele cu cele mai mici prețuri pentru cazare. Turiștii sunt atrași și de prețurile reduse care pot spori valoarea bugetului lor. Dintre cele europene, cele mai accesibile din punctul de vedere al costurilor cazării sunt Ankara (51 EUR/noapte), Kiev (58 EUR/noapte) și Chișinău (64 EUR/noapte).

Cele mai scumpe orașe sunt Monaco (415 EUR/noapte), Nassau – Bahamas (337 EUR/noapte) și Victoria – Seychelles (279 EUR/noapte). Valorile reprezintă costul mediu al unei nopți de cazare într-o camera dublă, luând în considerare toate categoriile de hoteluri disponibile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.