Tânăra din Comrat care și-a ucis mama cu sânge rece, nu va face pușcărie: Este găsită „iresponsabilă”

Tânăra de 21 de ani, dependentă de droguri, care anul trecut şi-a ucis propria mamă cu sânge rece şi i-a scos inima din piept, nu va face închisoare.

Un examen psihiatric criminalistic a găsit-o drept inadecvată și iresponsabilă pentru fapta comisă. Aceasta a fost eliberată de răspundere penală și va urma tratament medical.

Conform expertizei, tânăra nu era conștientă de faptele sale, la momentul săvârșirii crimei. Rezultatele examinării sunt raportate de portalul ENews.

Cearta cu mama sa, care tocmai se întorsese de la serviciu, s-a dovedit a fi fatală. Fiica Anna L., care consuma droguri de mult timp și ducea, după cum spun martorii și rudele, un „stil de viață imoral”, i-a provocat o serie de răni mamei sale. După aceea, a încuiat apartamentul și s-a dus la prietenul ei, invitându-l să „bea șampanie”.

Deja acolo, ea „a spus foarte calm” că și-a ucis mama, dar a refuzat să răspundă la întrebări. Tânărul șocat a așteptat până când ea a adormit, apoi s-a dus la ea acasă pentru a verifica dacă acest lucru este adevărat sau nu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.