Strada Salciilor din Orhei a fost modernizată cu eforturile comune ale Primăriei și filantropului Ilan Șor

Iarna nu împiedică echipa lui Ilan Șor din Orhei să persevereze pe calea modernizării municipiului. Implementarea proiectelor de infrastructură continuă, contribuind la dezvoltarea urbană și bunăstarea orheienilor.

Unul dintre acestea a fost finalizat recent pe strada Salciilor, iar lucrările au vizat asfaltarea unui tronson de 650 de metri și reabilitarea trotuarului. 64 de familii se bucură acum de acces confortabil către locuințele personale.

Salciilor arăta odinioară aidoma unui drum de țară, cu noroi și băltoace, pe timp de ploi și ninsori, și mult praf în zilele călduroase. Pentru pietoni și șoferi, în orice situație, era complicat de parcurs acest tronson. Acum însă Salciilor a devenit o stradă modernă, care facilitează deplasarea și înfrumusețează municipiul Orhei.

Finalizarea lucrărilor de modernizare și inaugurarea drumului au fost marcate într-o ambianță festivă, în prezența întregii conduceri a municipiului Orhei și a localnicilor.

Primarul Tatiana Cociu a felicitat orheienii cu această nouă realizare și a dat asigurări că toate proiectele de infrastructură promise în campania electorală vor fi implementate pe parcursul anului 2024.

„Ne bucurăm că am reușit să finalizăm una dintre cele mai importante promisiuni. Chiar dacă e iarnă, vom continua proiectele noastre. În ultimii 8 ani, echipa lui Ilan Șor a modernizat arterele principale, acum în reconstrucție se află drumurile secundare”, a declarat Tatiana Cociu.

Viceprimarul Cristina Cojocari a menționat că conducerea municipiului Orhei va continua eforturile de îmbunătățire a condițiilor de viață în Orhei, demarate de primarul de onoare Ilan Șor.

„Ne bucurăm că suntem împreună și avem posibilitatea să gestionăm orașul în cel mai bun mod cu putință: să asigurăm o infrastructură bună, să asigurăm servicii de calitate, iar întreaga comunitate din Orhei să se bucure de o administrare eficientă. Vom continua proiectele noastre și în 2024, deoarece municipiul este condus de o echipă profesionistă, iar banii sunt gestionați corect”, a spus Cristina Cojocari.

Viceprimarul Valerian Cristea a remarcat că noua stradă va spori confortul cotidian al orheienilor, contribuind la crearea unei comunități mai unite și mai prospere.

“Acest proiect reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii noastre. Suntem hotărâți să continuăm dezvoltarea unui mediu urban modern și accesibil pentru toți locuitorii noștri. Avem planuri colosale pentru viitor”, a opinat Valerian Cristea.

Fostul viceprimar Alexei Lungu le-a mulțumit orheienilor pentru că au susținut echipa lui Ilan Șor în campania electorală, oferindu-i posibilitatea să continue și în următorii ani proiectele frumoase lansate la inițiativa și cu suportul primarului de onoare Ilan Șor.

“Drumul acesta este făcut de Dumneavoastră cu ajutorul lui Ilan Șor și al echipei noastre. Vă mulțumesc că ați fost mereu alături de noi, că ați manifestat răbdare și înțelegere, atunci când utilajele au ajuns în fața caselor Dumneavoastră. Vă mulțumesc că în ciuda obstacolelor actuale, am demonstrat că suntem o familie unită și că putem face lucruri frumoase. Neapărat vom reuși să ducem la bun sfârșit toate proiectele noastre, deoarece ne susține așa un patriot cum este Ilan Șor”, a constatat Alexei Lungu.

Oaspetele de onoare al evenimentului de inaugurare a străzii Salciilor a fost deputata și

vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Ea a reiterat că echipa lui Ilan Șor va face tot posibilul pentru ca toți locuitorii municipiului Orhei să trăiască în confort.

„Sperăm că în 2024,  toți dușmanii ne vor lăsa în pace. Pentru noi mereu a fost important să continuăm lucrurile frumoase în Orhei. Ilan Șor vă iubește și va face tot posibilul ca să trăiți în confort, iar municipiul Orhei să fie lider la capitolul dezvoltare și progres”, a declarat Marina Tauber.

În premieră pentru Republica Moldova, a fost lansat un proiect de reabilitare a fațadelor blocurilor de locuit, care va fi implementat până în vara anului 2024.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.