Datorită lui Ilan Șor, în sudul țării funcționează două parcuri de distracție absolut gratuite

Parcurile cu divertisment gratuit funcționează în sudul țării la inițiativa lui Ilan Șor. Acesta este un alt proiect social foarte important care vizează sprijinirea copiilor din Moldova, în special din familiile cu venituri mici.

Filantropul Ilan Șor consideră că fiecare copil, indiferent de situația financiară a părinților săi, ar trebui să aibă o copilărie fericită. Prin urmare, de această dată, s-au depus toate eforturile pentru ca copiii să aibă ocazia să vină în orașul de iarnă și să aibă o mulțime de experiențe plăcute și incitante, iar feeria de Anul Nou să dureze cât mai mult.

În Taraclia, parcul funcționează în piața centrală. Spre bucuria copiilor, aici au fost instalate mai multe tipuri de atracții: carusele, trambulină și tobogane. Teatrul «Смешен Петък» a venit în oraș pentru a uimi copiii cu piesa de Anul Nou „Pirații salvează Anul Nou”. Nu au lipsit nici personajele principale ale sărbătorii de Anul Nou: a fost construită o reședință pentru Moș Crăciun și Albă ca Zăpada, unde sunt întâmpinați oaspeții și sunt oferite cadouri dulci copiilor.

Primarul orașului, Veaceslav Lupov, și-a exprimat recunoștința față de Ilan Șor pentru ajutorul acordat în organizarea unui parc de distracții gratuit. „Este o oportunitate excelentă pentru copii de a se distra în această perioadă specială a anului. Ne-am dorit foarte mult să dăm această bucurie locuitorilor din Taraclia și ne bucurăm că am reușit. Parcurile de distracție gratuite sunt un loc în care copiii se pot distra, pot comunica și se pot juca”, a menționat Lupov.

În Găgăuzia, magia festivă continuă în Orășelul de Crăciun al bașcanului, la Comrat. Și aici Moș Crăciun și Albă ca Zăpada au pregătit surprize și cadouri plăcute. Copiii se vor bucura și de divertisment activ: jocuri și concursuri, spectacole ale artiștilor autonomi și alte atracții. Bașcanul Evgenia Guțul a remarcat că deschiderea unui parc de distracții gratuit este un gest minunat din partea echipei lui Ilan Șor.

„Ne bucurăm că le putem oferi copiilor din Găgăuzia o experiență de neuitat complet gratuit. Astfel de inițiative sunt deosebit de importante într-un moment în care copiii au nevoie de momente de bucurie pentru a-și reîncărca bateriile și a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă”, a spus bașcanul.

Direcția Generală de Învățământ din Găgăuzia a organizat excursii în Orășelul de iarnă pentru elevii a opt gimnazii. Potrivit profesorilor care i-au însoțit pe elevi, toată lumea a rămas cu o mulțime de emoții. Copiii s-au plimbat prin oraș, au făcut plimbări și au făcut poze. Toată lumea a primit câte un cadou dulce.

În Găgăuzia, Orășelul de iarnă va fi deschis până pe 13 ianuarie, iar în Taraclia până pe 15 ianuarie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.