Strada Inculeț din Orhei, renovată și modernizată

Cu speranță în ochi și bucurie – așa au sărbătorit locatarii cartierului Nistreana inaugurarea străzii Inculeț, după reparație capitală. Aceasta reprezintă nu doar un simbol al progresului, dar și al angajamentului echipei lui Ilan Șor de a asigura bunăstarea orheienilor.

“Mă bucur că am reușit să aducem confortul și în carterul Nistreana. Acum strada Inculeț este asfaltată, netedă, confortabilă și sigură atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni. Anul viitor, ne ocupăm de toate străzile din cartier. În fiecare zi și în fiecare an, continuăm proiectele noastre. Este o realizare deosebită pentru Orhei”, a declarat fostul primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu .

Viceprimarul Valerian Cristea a subliniat că strada renovată reprezintă și o promisiune a unui viitor mai bun pentru locuitorii Orheiului.

“Este o fericire pentru noi. Dar nu este ultimul proiect. Vom crea condiții de infrastructură bune, pentru ca orheienii să rămână acasă, să întemeieze familii și să contribuie la dezvoltarea municipiului Orhei”, a spus Valerian Cristea.

Primarul de onoare Ilan Șor a vorbit despre scopurile ambițioase ale echipei lui de a continua îmbunătățirea infrastructurii municipiului Orhei.

“Sunt foarte bucuros că deschidem încă o stradă reparată. Scopul nostru este să facem din Orhei cel mai frumos oraș din Moldova. Ca urmare, inaugurarea străzii Inculeț reprezintă un pas semnificativ către atingerea acestui deziderat, a precizat Ilan Șor.

Acum, strada Inculeț este de nerecunoscut: fără gropi și fără praf! Locuitorii cartierului Nistreana sunt recunoscători autorităților locale și echipei lui Ilan Șor că au adus confortul mai aproape de casele lor.

“Am așteptat acest moment cu nerăbdare și acum pot spune că a meritat așteptarea. Drumul este acum neted și bine întreținut. Conducerea orașului și echipa lui Ilan Șor merită toate laudele pentru eforturile de a transforma cartierul nostru într-un mediu mai plăcut”, a spus un localnic.

“Înainte, aveam probleme cu noroiul și praful, dar acum avem o stradă modernă și curată. Este un beneficiu imens pentru noi, locatarii. Alături de mulți alți locuitori, suntem cu adevărat mulțumiți de această renovare. Sperăm că investițiile în infrastructura noastră vor continua, iar Nistreana va deveni un loc mai plăcut”, a mărturisit o localnică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.