Echipa lui Ilan Șor organizează în ajunul Anului Nou întâlniri în toată țara cu reprezentanții săi

În ajun de Revelion, în toată țara au loc întâlniri cu activiști și lideri ai organizațiilor primare ale echipei lui Ilan Șor. Colegii și susținătorii fac împreună bilanțul anului care se încheie și împărtășesc planurile pentru viitor.

Ilan Șor i-a mulțumit echipei sale din toată țara pentru muncă și dedicare. În discursul său, el a menționat: „Fiecare întâlnire de acest fel este specială: împărtășim povești de succes, discutăm planuri de viitor și, bineînțeles, ne facem cadouri. Dar cel mai important lucru pe care îl sesizez la astfel de întâlniri este sentimentul de unitate și putere al echipei noastre”.

Potrivit lui Ilan Șor, echipa este principala sa valoare și mândrie. „Sunt mândru să conduc o echipă atât de puternică, dedicată și energică. Persistența, dăruirea și credința în ceea ce este mai bun fac din noi nu doar o forță politică, ci o adevărată familie capabilă de lucruri mărețe”, a adăugat el.

Ilan Șor a mai subliniat că o echipă atât de puternică poate înregistra doar victorii în cele ce urmează. „Fie ca aceste întâlniri de sărbători să ne reamintească tuturor că împreună suntem de neînvins. Am trecut prin multe și am realizat multe, dar ceea ce este mai important abia urmează”, a spus el.

Astfel de întâlniri festive au devenit un exemplu elocvent al unității și forței echipei lui Ilan Șor, care pregătită pentru noi provocări și realizări în anul care vine.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.