Ștefan Gligor spune că după ce PAS a semnat moțiunea, Maia Sandu va fi nevoită să accepte tacit voturile lui Șor și Candu

Începând de astăzi, toate partidele de opoziție parcurg scenariul lui Plahotniuc. Expertul în politici publice, Ștefan Gligor, a ajuns la această concluzie după ce  PAS-ul Maiei Sandu a decis să sprijine moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, alături de grupările Candu și Șor, controlate de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

“Înainte de a ceda presiunilor concertate și de a accepta moțiunea de cenzură, PAS și Maia Sandu erau obligați să se asigure că există voturi pentru numirea unui nou guvern. În lipsa acelor voturi, dacă va fi demis guvernul, PAS și Maia Sandu vor fi nevoiți să accepte tacit voturile lui Șor și Candu”, a scris Ștefan Gligor, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Gligor, PAS și PPDA a readus la viață oamenii controlați de Vladimir Plahotniuc.

 “Așa opoziția noastră a readus la viață și a dat importanță și teren oamenilor de care a promis să elibereze țara. Unii din lăcomie pentru putere, alții pentru că nu știu să-și apere principiile și agenda politică”, conchide expertul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.