Ștefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară

Lavinia Pârva a născut, ieri, joi, 16 mai 2019. Anunţul a fost făcut de Ştefan Bănică pe pagina sa de Facebook. Artistul a dezvăluit şi ce nume va purta micuţul, un băiețel născut perfect sănătos, transmite stiridinmoldova.md.

Ştefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară. Soţia lui, cântăreaţa Lavinia Pârva, a născut un băieţel – primul copil al cuplului. Vestea a fost dată chiar de Ştefan Bănică, pe pagina sa de Facebook. Artistul a dezvăluit şi numele bebeluşului: Alexandru Bănică.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, a scris artistul.

Se pare că bebeluşul a venit înainte de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreţ şi om de televiziune. Ştefan mai are un băiat, Radu Ştefan (17 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi o fetiţă, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.