Nu merită să fie deputat. Este părerea mai multor moldoveni despre comportamentul agresiv al lui Andrei Năstase

Nu merită să fie deputat, pentru că propriile orgolii şi complexe nu-i permit să accepte diferite puncte de vedere. Este părerea mai multor moldoveni despre comportamentul agresiv al lui Andrei Năstase, finul penalului fugar Victor Ţopa. Oamenii dezaprobă modul în care liderul PPDA îi ofensează pe jurnalişti incomozi, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

Aceasta este doar una din multiplele ieşiri nervoase ale lui Năstase, pe care oamenii le consideră inadecvate şi inoportune.

„Foarte urât vorbeşte, nici nu trebuie să intre în Parlament. El de genu lui e [porc]”.

„Pentru ce anină jurnaliştii şi îi scoate, cine el e? Acela nu e om, acela e [baran]. Lasă să vină el aici, o să-i spun asta în faţă”.

„Când îl arată la televizor pe dânsul, eu nici mă uit la televizor, cinstit vă spun. Nu pot suporta cum se comportă el, el e foarte agresiv, nu merită să fie în Parlament”.

Comportamentul lipsit de respect a devenit o obişnuinţă pentru Andrei Năstase nu doar faţă de jurnalişti, ci şi faţă de oamenii de rând, care au mers la întâlnirile electorale cu liderul PPDA. Drept dovadă este şi incidentul care a avut loc recent, la Criuleni.

Şi locuitorii mai multor sate au fost martorii comportamentului dezaxat a lui Năstase.

„Se cunoaşte că lui nu-i ajunge o doagă. Noi am avut cu dânsul probleme aici, în sat, cu Năstase, a venit ca să facă agitaţie şi lumea nu l-a agreat. Şi el s-a enervat”.

Oamenii explică atitudinea lui Năstase ca o dovadă a lipsei de educaţie şi maturitate politică.

„Ei declară că noi suntem în Europa, dar nu se obosesc să respecte părerile altora. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple, este o lipsă de maturitate politică”.

„El vede ca ceva nu merge bine şi el ca un copil de la care iei o bucăţică cea mai bună, el începe ori a plânge, ori a asta…”

AMB – „Dvs. ați postat pe facebook că drumurile sunt rele la Tohatin, la Budești. – Nu accept minciuna că vine de la opincă ori de la vladâcă. Nu accept minciuna! M-ai înțeles sau nu? – Nu ridicați vocea. Vorbiți normal”.

Şi unii susţinători ai lui Năstase îi condamnă acţiunile. Deşi au refuzat să vorbească în faţa camerei de filmat, în spatele ei, ne-au mărturisit că acest politician i-au dezamăgit.

„Credeam chiar şi în partidul acesta „ACUM”, dar deja nu ştiu pe cine să cred, când se arată cum jurnaliştii aceştia ce nevoie, Doamne! Când îl văd, închid televizor”.

Mai mulţi ambasadori ai ţărilor UE, acreditaţi în ţara noastră, au declarat că discursul de ură la adresa presei este inacceptabil, mai ales dacă vine din partea unui politician ce pretinde că promovează principiile şi valorile europene. Mesajul a venit, după ce, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PPDA, Andrei Năstase, şi-a permis să folosească, repetat, un limbaj obscen la adresa postului nostru de televiziune.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.