Şi angajaţii Agenţiei pentru Sănătate Publică îşi exprimă public sprijinul pentru guvernul legitim al ţării, Pavel Filip

Şi angajaţii Agenţiei pentru Sănătate Publică îşi exprimă public sprijinul pentru guvernul legitim al ţării, condus de premierul Pavel Filip. Aceştia fac apel la raţiune şi calm şi spun că impasul în care s-a pomenit Moldova poate di depăşit doar prin dialog. 

„Ne exprimăm susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legal şi legitim al Republicii Moldova, care continuă să-şi îndeplinească îndatoririle şi să administreze treburile curente în ţară. Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depăşit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii şi a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluţie pentru ţară”, se conţine în apelul ASP. 

„Avertizăm că prelungirea stării de conflict şi incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din ţară, cu consecinţe negative asupra stării de sănătate a populaţiei”, mai spun medicii de la ANSP.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.